Cart

Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

за сайт за Онлайн търговия на едро за бебешки и детски стоки
www.prestig-s.com

                     

1. С натискане на бутона за поръчка, регистрация  или плащане , купувача се съгласява и изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. Ако не сте съгласни с настоящите общи условия,  моля напуснете магазина !

2. Сайтът за онлайн търговия на едро на бебешки и детски стоки на Престиж - ЕС - ЕООД, Русе може да се използва само от търговци на едро на територията на цяла България.

3. След  кликване на бутона "Поръчайте", купувачите  се съгласяват да закупят от сайта  продуктите, намиращи се в количката. Престиж - ЕС, Русе има задължението да изпълни поръчката в срок, както и да уведоми купувача по електронен път, че поръчката му се обработва.

4. Престиж - ЕС, Русе си запазва правото да направи отказ от поръчка в случай, че стоките не са налични в момента като складова наличност.  Престиж - ЕС, Русе уведомява клиента за изчерпването й чрез изпращане на електронно съобщение до посочения от клиента електронен адрес или чрез телефонно обаждане на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, Потребителя ще може да избира между възстановяване на сумата и отказ от поръчката или покупка чрез заместваща стока.