Cart

Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

за сайт за Онлайн търговия на едро за бебешки и детски стоки
www.prestig-s.com

                     

1. С натискане на бутона за поръчка, регистрация  или плащане , купувача се съгласява и изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. Ако не сте съгласни с настоящите общи условия,  моля напуснете магазина !

2. Сайтът за онлайн търговия на едро на бебешки и детски стоки  prestig-s.com е собственост на Престиж - ЕС - ЕООД, Русе и може да се използва само от търговци на едро на територията на България и Европа !

3. След  кликване на бутона "Поръчайте", купувачите  се съгласяват да закупят от сайта  продуктите, намиращи се в количката. Престиж - ЕС, Русе има задължението да изпълни поръчката в срок, както и да уведоми купувача по електронен път, че поръчката му се обработва.

4. Престиж - ЕС, Русе си запазва правото да направи отказ от поръчка в случай, че стоките не са налични в момента като складова наличност.  Престиж - ЕС, Русе уведомява клиента за изчерпването й чрез изпращане на електронно съобщение до посочения от клиента електронен адрес или чрез телефонно обаждане на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, Потребителя ще може да избира между възстановяване на сумата и отказ от поръчката или покупка чрез заместваща стока.