Cart

Доставка

Доставка на детски и бебешки дрехи

Доставка с куриер

1. Основен доставчик на Вашите пратки е куриерска фирма СПИДИ

 Всички пратки се доставят в рамките от 24 до 48 часа /до офис или адрес/, според населеното място и графика му на обслужване.

Доставки в събота: Пратки, изпратени в петък до офис на Спиди се доставят в събота. Пратки, изпратени в петък до адрес се доставят в понеделник.

2. Куриерска фирма Лео Експрес - срок на доставка 24 часа до офис или адрес, с изключение на населените места, които се обслужват по график.

Ако заплащането на  стоката е по Банков път или при доставка от куриер /НП чрез ППП/, то Вие ще се възползвате от наши преференциални цени , ако нямате Ваш действащ договор със Спиди или Лео Експрес!

При изпращане на стоката по Лео Експрес ползвате нашите цени за доставка /преференциални, независимо за чия сметка е куриерската услуга/.

                                                         

                                                                     ВАЖНО !!!


1. Безплатна доставка за пратки над 350 лв.  /до Офис на куриер /. Заплащаме само куриерската услуга !!!

2. Безплатна доставка за пратки над 350 лв.  /до Адрес е възможна след плащане по Банков път на предварително подготвена и изпратена от нас фактура/. Не извършвайте плащане по направена поръчка, а само след като получите подготвената Фактура и я получите от нас !!!

3. Процентът Наложен платеж /0.6 %/, върху закупената стока се заплаща винаги от Клиента- получател на пратката, към куриерска компания, независимо от стойността на Фактурата по покупката!!!

4. За населени места, в които няма офиси на куриерските фирми, пратките се изпращат след предварително уточняване за начина на заплащане и и зпращане.

5. При невзети пратки от офис на куриерска фирма Спиди, след 2 работни дни е възможно да Ви бъде начислен  "Магазинаж" ! Влиза в сила във връзка с новите общи условия на Спиди от 01.05.2021г.

 6. Недоставени /до адрес/ или невзети /от офис на куриер/ пратки след 7 -ия ден, автоматично се връщат към нас /подателя/, без предупреждение на получателя.

7. Преустановява се плащането с дебитни и кредитни карти при получаване на стока от prestig-s.com, чрез куриерска фирма Спиди.


Безплатните доставки са валидни само за територията на България.

Изисквания за първоначално пазаруване от сайта /за територията на България/ е 100 лв., при всяко следващо пазаруване минималната стойност на пратката трябва да е 50 лв.

Изисквания за Международни пратки - минимална сума 200 лв

 

*  Начини на плащане

  1. Банков превод по фактура /подготвена от нас и изпратена за плащане, след потвърждение за обработена заявка/ !     Плащането може да бъде извършено по банков път или чрез касите на Изипей !

   2. Наложен Платеж чрез Пощенски Паричен Превод - /НП чрез ППП/, при заплащане на място при получаване на стоката от куриера ! Стоката е придружена с фактура без касов бон! Разписката, която ще получите от куриера се прикрепя към фактурата и служи за касов бон !

                          

*  Рекламация на поръчаните стоки

      1. Клиентът има право да предяви рекламация към доставчика при констатирано несъответствие на размер или търговска марка спрямо заявената от него стока , или при фабричен дефект на изделието.

     2. При рекламация на изделието, целостта на опаковката трябва да е запазена /плик, закачалка /.

    3. Ако предявената ракламация е по вина на изпращача, то куриерската услуга се поема от него. В останалите случаи всички разходи са за сметка на другата страна.