Cart

Доставка

Доставка на детски и бебешки дрехи

Доставка с куриер

1. Основен доставчик на вашите пратки е куриерска фирма СПИДИ.

 Всички пратки се доставят в рамките от 24 до 48 часа /до офис или адрес/, според населеното място и графика му на обслужване.

Доставки в събота: Пратки, изпратени в петък до офис на Спиди се доставят в събота. Пратки, изпратени в петък до адрес се доставят в понеделник.

2. Куриерска фирма Лео Експрес - срок на доставка 24 часа до офис или адрес, с изключение на населените места, които се обслужват по график.

Ако заплащането на  стоката е по Банков път или при доставка от куриер /чрез ППП/, то Вие ще се възползвате от наши преференциални цени , ако нямате ваш действащ договор със Спиди.

При изпращане на стоката по Лео Експрес ползвате нашите цени за доставка /преференциални, независимо за чия сметка е куриерската услуга/.

Безплатна доставка за пратки над 300 лв.  /до Офис на куриер /, по наш избор за доставчик на пратката.

Безплатните доставки са валидни само за територията на България.

Изисквания за първоначално пазаруване от сайта /за територията на България/ е 100 лв., при всяко следващо пазаруване минималната стойност на пратката трябва да е 50 лв.

Изисквания за Международни пратки - минимална сума 200 лв.

Недоставени /до адрес/ или невзети /от офис на куриер/ пратки след 7 -ия ден, автоматично се връщат към нас /подателя/, без предупреждение на получателя.

Преустановява се плащането с дебитни и кредитни карти при получаване на стока от prestig-s.com, чрез куриерска фирма Спиди.

 

*  Начини на плащане

  • Банков превод по фактура 
  • Наложен платеж чрез пощенски паричен превод - НП като ППП /чрез куриер/

 

*  Рекламация на поръчаните стоки

      1. Клиентът има право да предяви рекламация към доставчика при констатирано несъответствие на размер или търговска марка спрямо заявената от него стока , или при фабричен дефект на изделието.

     2. При рекламация на изделието, целостта на опаковката трябва да е запазена /плик, закачалка /.

    3. Ако предявената ракламация е по вина на изпращача, то куриерската услуга се поема от него. В останалите случаи всички разходи са за сметка на другата страна.