Cart

Всичко за детските пижами

Всичко за детските пижами

Важна част от облеклото на вашето дете е именно неговата топла и приятна пижама, която му обличаме малко, преди да се потопи блажено в детския свят на сънищата. Проследете всичко, което трябва да знаете за видовете, моделите и материите на детските пижами и направете подходящия избор за спокойния сън на вашия малчуган.

От каква материя трябва да бъдат детските пижами

Като отговорни родители винаги следете от какво са съставени материите на дрешките на вашето дете. Платът на пижамката също не е изключение, така че обърнете сериозно внимание на етикета при следващото ви пазаруване за детския гардероб. Винаги залагайте на висококачествени материали и избирайте естествените пред изкуствените материи. Подходящи за съня на вашето мъниче са детските пижами, изработени от 100% памук– те няма даго запарват и ще осигурят спокойствието на вашето дете. Кои са подходящите за пижами цветове Когато става въпрос за облеклото, с което ще слагате детето си да спи, то тогава определено трябва да обърнете внимание не само на материята, от която пижамата е изработена, но и на нейния цвят. Интересно е да вземете предвидвлиянието на самите цветове, които подсъзнателно ще действат на детето. Ако искате да осигурите спокоен сън на малкия си наследник, то тогава стойте далеч от яркочервените пижами, предлагани по магазините. Ако заложите на този нюанс или на който и да е друг ярък цвят, то тогава бъдете готови да прочетете повече детски книжки за лека нощ от обикновено, защото това зарежда с енергия малчуганите и ги ободрява, вместо да предразполага към спокойно отпускане. Вместо в червено, облечете децата си в светли нюанси, като най-подходящият е именно светлосиният цвят.

На пазара се предлагат различни разновидности на детските пижами в небесносиньо, съчетано с бял цвят, а също и такива в розово и бяло. Въпреки клишето, че розовото е само за момиченца, а синьото е само за момченца, няма да има никакъв проблем, ако облечете вашата малка принцеса именно в синьо, защото точно този нюанс кара бебчетата да се отпуснат и заспят. Освен популярното синьо, към вариантите за цветове на детското облекло за сън може да добавим и бледозеления и жълтия цвят. Те спадат към групата на топлите цветове и също успокояват, за разлика от тъмнитеи агресивни нюанси като кафяво, черно и гореспоменатото червено. Ако искате да предотвратите кошмарите на вашето дете, можете да боядисате стената срещу неговото креватче в бяло, вместо в някой друг, по-тъмен цвят. По този начин, според древното китайско изкуство за хармонизиране на енергиите Фън Шуй, ще допринесете са спокойния и дълбок сън на вашето мъниче.

Разгледайте пижами за момичета
Разгледайте пижами за момчета